Overview

Development Program R(x): Risk Track

Function: Campus Recruiter Risk Advisory | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Als professional binnen de Risk Advisory Track adviseer jij onze opdrachtgevers met complexe uitdagingen op het gebied van risicomanagement, het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en de interne beheersing van deze processen alsmede de IT omgeving. Ook data-analytics vraagstukken zijn onderdeel van deze track.

Je roteert tussen de verschillende teams binnen de Operational Risk afdeling van Deloitte Risk Advisory zodat je zelf kan ervaren waar jouw voorkeuren en krachten liggen. De career coach kijkt samen met jou naar de best passende vervolgopleiding die vervolgens door Deloitte wordt gefaciliteerd (RE, RA of RO).

Het programma

Tijdens het tweejarig programma werk je mee aan projecten binnen verschillende teams en ontwikkel je je tot all-round professional op het gebied van risk, processen, (IT) systemen en finance. Binnen Operational Risk rouleer je tussen vier verschillende teams:

Assurance
Je werk bestaat uit het uitvoeren van risicomanagementopdrachten met een focus op IT processen en systemen. Je toetst bijvoorbeeld welke IT risico’s de financiële verslaglegging kunnen beïnvloeden, brengt de mogelijke gevolgen in kaart, bekijkt de huidige beheersmaatregelen en onderzoekt welke risico’s daadwerkelijk hebben plaatsgevonden en wat de impact hiervan is.
Bij een IT audit stop je niet bij het feitelijk rapporteren over de geïdentificeerde risico’s, maar voorzie je jouw klant ook van concreet advies dat aansluit bij de risico’s, de organisatie, de mensen en de manier van werken. 

Internal Audit
Bij het Internal Audit Team help je toonaangevende internationale opdrachtgevers met complexe uitdagingen op het gebied van internal control en internal audit. Je passie ligt in het verbeteren van bedrijfsprocessen, systemen en de beheersing van veranderende risico’s binnen organisaties. De werkzaamheden omvatten o.a.: opzetten en implementeren van de risicomanagement frameworks, ontwikkelen en beoordelen van internal control frameworks, uitvoeren van operational audits, (het beoordelen van bedrijfsprocessen, zoals HR, Inkoop, IT, Supply Chain etc.). Hierbij gebruik je vaak nieuwe en innovative oplossingen op het gebied van data- en process analytics.

Extended Enterprise Risk Management + Operational Risk and Transformation
Jij geeft organisaties advies op het gebied van Third Party Assurance. Jij bent voor klanten het aanspreekpunt als het gaat om het adviseren over en reviewen van project-, programma- of portfoliomanagement bij complexe (IT) business transformaties zoals SAP/ERP implementaties, strategische programma’s of infrastructurele/engineering projecten. Je adviseert klanten over project beheersingsvraagstukken en werkt in teamverband samen met Deloitte collega’s uit diverse disciplines, waarbij jij je specifiek richt op de efficiënte en effectieve uitvoering van programma- en projectbeheersing.

Technology & Data Risk
Bij Technology & Data Risk gaat het om de strategische waarde van data. Jij adviseert klanten op het gebied van data strategie, data governance of data privacy. Daarmee bouw je mee aan het fundament dat het voor onze klanten mogelijk maakt de waarde in data realiseren. Aan jou de taak om juiste vertaalslag te maken van informatievragen naar data oplossingen. Als je passie ligt in het analyseren met data, dan kan je onze data analytics experts werken aan data analyse, data visualisatie en A.I. opdrachten.

Read the full description and apply

Login or register