Overview

Data Analist

Function: 0612925800 | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam of Amsterdam

Apply now

Description

Altijd al voor een goed georganiseerde corporate als Deloitte willen werken, maar toch ook onderdeel willen uitmaken van een nieuwe business die volop in ontwikkeling is? Heb je goede ideeën die je het liefst meteen zou uitvoeren, ben je een echte teamplayer, en wil je het maximale uit jezelf en je carrière halen? Dan is Business Process Solutions (BPS) de juiste plek voor jou.

Als onderdeel van een wereldwijd vertakt netwerk binnen Deloitte heeft BPS zich sinds juni 2015 ook gevestigd in Nederland. Sindsdien is het lokale team uitgegroeid naar ruim honderd collega’s met verschillende expertises en nationaliteiten, werkend vanuit verschillende standplaatsen door het hele land. Ook de door ons geboden diensten zijn volop in ontwikkeling, waardoor wij steeds meer voor onze klanten kunnen betekenen. Deze diensten zijn onder te verdelen in vier verschillende servicelijnen, namelijk Audit Related ServicesTechnology Enabled ServicesControlling en International Compliance & Reporting. Ook zijn wij in staat ondersteuning te bieden op het gebied van HR & Recruiting.

Wat kun jij verwachten als Data Analist?

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar de volgende uitdaging? Wij zijn namelijk op zoek naar gedreven starters die zich onderscheiden door hun cijfermatige achtergrond, analytische denkvermogen en Microsoft Excel vaardigheden.

Als Data Analist kun je binnen ons multidisciplinaire team direct zelfstandig te werk gaan met het analyseren van dossiers op financieel en juridisch gebied. Qua werkzaamheden kun je denken aan:

  • Het vastleggen en het uitvoeren van volledigheidscontroles op de databronnen
  • Het ontsluiten en consolideren van de data uit de bronsystemen
  • Het verifiëren van de data en controleren op juistheid
  • Het uitvoeren van berekeningen zowel automatische als handmatig
  • Finale checks en reviews uitvoeren op automatische en handmatige berekeningen
  • Quality Control (QC) uitvoeren op de uitgevoerde activiteiten

Read the full description and apply

Login or register