Overview

Analyst Global Investment & Innovation Incentives

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

What impact will you make?

In onze razendsnelle wereld is innovatie een belangrijke voorwaarde voor een onderneming om te kunnen overleven. Bedrijven die niet vernieuwen – of het nu producten, diensten, systemen of strategieën betreft – zijn per definitie een kort leven beschoren. Innovatie is één van de belangrijke thema’s waarvoor veel subsidiegelden beschikbaar zijn en fiscale incentives kunnen worden behaald. Het weten te vinden van de passende mogelijkheden is een vak apart. Per februari 2020 zoeken wij een Analyst Global Investment & Innovation Incentives die helpt bedrijven grip op te krijgen de mogelijkheden en de kansen te benutten.

This is how

  • identificeren van fiscale incentives (regelingen die het RVO ofwel de provincie uitvoert en Europese regelingen zoals het Horizon programma) passend bij de strategie van onze cliënten;
  • aanvragen van regionale, nationale en international subsidies;
  • adviseren over international structurering met betrekking tot duurzaamheid en R&D;
  • analyseren van verschillende industrie thema's voor onze klanten, zodat daar geschikte subsidiemogelijkheden aan gekoppeld kunnen worden;
  • identificeren van energie efficiënte processen en de daarbij behorende fianciele en fiscale voordelen.

(W)here

Bij Deloitte, de grootste organisatie op het gebied van Audit en Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax & Legal. In Nederland kunnen we rekenen op meer dan 5.500 medewerkers vanuit 15 kantoren. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 250.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen.

Global Investment and Innovation Incentives (Gi3) valt onder Tax & Legal en is een global service line. Dit houdt in dat je jouw expertise deelt met honderden collega’s wereldwijd – tax professionals, juristen en niet te vergeten industry specialists (ICT’ers, engineers, scientists, etc.). Wij helpen bedrijven in het verkrijgen van geld voor hun innovatie door middel van subsidies, fiscale voordelen en IP-advies. Wij beschouwen de R&D aspecten niet als een eenmalig project maar willen met bedrijven meedenken over een structurele aanpak. Binnen deze afdeling staan innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Natuurlijk maakt Tax & Legal ook flinke impact: bekijk hier een voorbeeld.

Onze werksfeer wordt door Analyst Tijmen Pelleboer als volgt omschreven:

Een informele en open sfeer in combinatie met hard werken om de gestelde doelen en deadlines te bereiken maakt het een leuk  team om deel van uit te maken. Daarnaast is het werk veelzijdig en dynamisch en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Read the full description and apply

Login or register