Overview

Traineeship Marketing Omnichannel

Function: 36 hours a week

Type: Job

Location: Utrecht

Apply now

Description

Over het Marketing Omnichannel Traineeship
Klantcontacten binnen de bank vinden steeds meer omnichannel plaats, de offline en digitale contacten gaan dus steeds meer naadloos in elkaar over.  Binnen het traineeship ontwikkel je nieuwe dienstverlening op adviesgebied, geef je invulling aan Financiële Weerbaarheid en maak je de vertaling tussen de centrale en lokale marketingactiviteiten. Daarbij zorg je voor co-creatie en (digitale) interactie met onze klanten.

Tijdens het traineeship Marketing Omnichannel werk je 2 jaar aan je professionele ontwikkeling én aan jezelf. Wij bieden hiervoor een passend individueel traject. Het bestaat uit 4 opdrachten van ieder 6 maanden die je zelf vormgeeft en uiteraard aansluiten bij jouw leerdoelen.
Je hebt de mogelijkheid om verschillende opdrachten te doen binnen Retail en Marketing, bijv. op het gebied van retailmarketing, digital marketing, marketingcommunicatie en business change. Weet je al welke richting je op wilt? Dan kan je je hier ook in specialiseren. Ook binnen de Marketing Academie kan je verschillende opleidingen volgen op het gebied van marketing en klantbeleving. 
 
Over jouw begeleiding & ontwikkeling
Bij de start krijg je een mentor toegewezen uit het hoger management binnen de Volksbank. Je mentor ondersteunt je bij je persoonlijke ontwikkeling, overziet je traineeship in grote lijnen, en helpt je een netwerk op te bouwen binnen onze organisatie. Daarnaast word je begeleid door een business owner binnen jouw vakgebied. Deze business owner helpt je met je vakinhoudelijke ontwikkeling, en geeft advies over passende opdrachten en afdelingen. Bij iedere opdracht zorgt de opdrachtgever binnen de afdeling voor de noodzakelijke begeleiding. Verder krijg je nog een buddy toegewezen. Dit is een trainee van de voorgaande lichting die je in de introductiefase zal helpen met praktische zaken en die je kunt gebruiken als vraagbaak voor ervaringen binnen de Volksbank. Uiteraard is er vanuit HR ondersteuning en hulp bij allerlei praktische zaken zoals arbeidsvoorwaarden, beoordeling en opleidingen.

Voor je persoonlijke ontwikkeling doorloop je een extern programma met de andere trainees uit jouw lichting. Tijdens dit programma staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en ontwikkel je een eigen visie en werkstijl op thema's als leiderschap, samenwerken en invloed. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en te gaan experimenteren met nieuw gedrag.
 
Wat krijg je van ons?
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Een dagje meedraaien op een andere afdeling? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt – in overleg – zelf waar en wanneer je werkt. Natuurlijk krijg je ook een prima salaris en een dertiende maand.

Read the full description and apply

Login or register