Overview

Traineeship Digital Marketing

Function: 36 hours a week

Type: Job

Location: Utrecht

Apply now

Description

Over het Digital Marketing Traineeship
Tijdens het traineeship Digital Marketing werk je 2 jaar aan je professionele ontwikkeling én aan jezelf. De Volksbank biedt je een passend individueel traject van vier opdrachten van ieder een half jaar. Je geeft de opdrachten zelf vorm. Ze sluiten uiteraard aan bij jouw leerdoelen en bij onze missie bankieren met de menselijke maat.
Binnen het traineeship ontwikkel je samen met andere partijen nieuwe marketing-, communicatie- en e-commercemogelijkheden. Daarbij zorg je voor co-creatie en (digitale) interactie met de klanten. Contacten met de klanten van onze merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS zijn steeds vaker digitaal.
Je kunt verschillende opdrachten doen binnen marketing. Weet je al welke richting je op wilt, bijvoorbeeld op het gebied van digital marketing, marketingcommunicatie en business change? Dan kun je je hier ook in specialiseren. Of doe bij onze Marketing Academie een van de opleidingen op het gebied van marketing en klantbeleving.
Over jouw begeleiding & ontwikkeling
Bij de start krijg je een mentor toegewezen uit het hoger management binnen de Volksbank. Hij of zij ondersteunt je bij je persoonlijke ontwikkeling, overziet je traineeship in grote lijnen en helpt je een intern netwerk op te bouwen.
Daarnaast krijg je begeleiding van een business owner binnen jouw vakgebied. Deze business owner helpt je met je vakinhoudelijke ontwikkeling en geeft advies over passende opdrachten en afdelingen. Bij iedere opdracht zorgt de opdrachtgever binnen de afdeling voor de noodzakelijke begeleiding.
En tenslotte krijg je een buddy toegewezen; een trainee van de voorgaande lichting. Hij of zij zal je in de introductiefase helpen met praktische zaken en dienen als vraagbaak binnen de Volksbank. Uiteraard is er vanuit HR ondersteuning en hulp bij allerlei praktische zaken zoals arbeidsvoorwaarden, beoordeling en opleidingen.

Voor je persoonlijke ontwikkeling doorloop je een extern programma met de andere trainees uit jouw lichting. Hierbij staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en ontwikkel je een eigen visie en werkstijl op thema's als leiderschap, samenwerken en invloed. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en te experimenteren met nieuw gedrag.
 
Wat krijg je van ons?
Een baan waarbij je een podium krijgt om met jouw ideeën aan de slag te gaan. Binnen een bank waar het écht draait om mensen en zich kenmerkt met een ‘no-nonsense’ cultuur. Wij bieden je een goede balans tussen werk en vrije tijd door de mogelijkheid om zelf je werkweek in te delen. Daarnaast biedt de Volksbank je een inspirerende werkplek op een toplocatie naast Utrecht CS.

Read the full description and apply

Login or register