Overview

Traineeship Data Science & Innovation

Function: 36 hours a week

Type: Job

Location: Utrecht

Apply now

Description

Over het Data Science & Innovation traineeship
Tijdens het Data Science & Innovation traineeship werk je 2 jaar aan je professionele ontwikkeling én aan jezelf. Wij bieden hiervoor een passend individueel traject. Het bestaat uit 4 opdrachten van ieder 6 maanden die je zelf vormgeeft en uiteraard aansluiten bij jouw leerdoelen.

Als bank zijn we één van de grootste databedrijven van Nederland. Je houdt je daarom bezig met het realiseren van een data gedreven organisatie, en het bedenken van digitale innovaties. Je geeft, onder andere, Data Science binnen de organisatie vorm, en denkt mee over nieuwe, digitale proposities en services. Uiteraard hou je hierbij altijd rekening met het belang van de klant en zijn privacy. Als Data Scientist in spe doe je ervaring op binnen diverse afdelingen, denk hierbij aan: het Big Data Lab, Marketing Strategie en Innovatie, Business Intelligence, en Risk Modeling & Analytics.

Over jouw begeleiding & ontwikkeling
Bij de start krijg je een mentor toegewezen uit het hoger management binnen de Volksbank. Je mentor ondersteunt je bij je persoonlijke ontwikkeling, overziet je traineeship in grote lijnen, en helpt je een netwerk op te bouwen binnen onze organisatie. Daarnaast word je begeleid door een business owner binnen jouw vakgebied. Deze business owner helpt je met je vakinhoudelijke ontwikkeling, en geeft advies over passende opdrachten en afdelingen. Bij iedere opdracht zorgt de opdrachtgever binnen de afdeling voor de noodzakelijke begeleiding. Verder krijg je nog een buddy toegewezen. Dit is een trainee van de voorgaande lichting die je in de introductiefase zal helpen met praktische zaken en die je kunt gebruiken als vraagbaak voor ervaringen binnen de Volksbank. Uiteraard is er vanuit HR ondersteuning en hulp bij allerlei praktische zaken zoals arbeidsvoorwaarden, beoordeling en opleidingen.

Voor je persoonlijke ontwikkeling doorloop je een extern programma met de andere trainees uit jouw lichting. Tijdens dit programma staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en ontwikkel je een eigen visie en werkstijl op thema's als leiderschap, samenwerken en invloed. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en te gaan experimenteren met nieuw gedrag.
 
Wat krijg je van ons?
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Een dagje meedraaien op een andere afdeling? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt – in overleg – zelf waar en wanneer je werkt. Natuurlijk krijg je ook een prima salaris en een dertiende maand.

Read the full description and apply

Login or register