Overview

Meewerkstage business analist op financiële rapportages

Function: Business Intelligence Competency Centre | 4 maanden | 24 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Deadline: 30-09-2019

Salary: 570 euro

Apply now

Description

Tijdens deze meewerkstage bij de divisie Statistiek maak je kennis met business analyse, agile en xBRL. Je gaat samenwerken met het team dat verantwoordelijk is voor de creatie van belangrijke financiële rapportages.

Je werkt aan diverse projecten binnen de afdeling Business Intelligence Competency Centre en het Data Service Centre bij Statistiek. Zo draag je bij aan het creëren van financiële rapportages die onder andere belangrijk zijn voor de financiële stabiliteit van Nederland. Je wordt hierbij begeleid door directe collega's uit het team.

Wat ga je precies doen?

  • Je participeert in businessprojecten waarbij je wettelijke eisen en gebruikerswensen vertaalt naar de specificaties van de rapportages. Je werkt deze uit naar een formulierontwerp en een begrippenkader voor het creëren van een rapportage in xBRL.
  • Je integreert verschillende datamodellen tot één geheel en je draagt bij aan het eenduidig houden van het geïntegreerde DNB begrippenkader. Je toetst opgestelde datamodellen en je bewaakt de onderlinge consistentie en kwaliteit hiervan.
  • Je specificeert – met de inhoudsdeskundigen – validatieregels om de volledigheid, juistheid en consistentie van data te waarborgen. En test de ontwikkelde rapportages op juiste werking.

Read the full description and apply

Login or register