Overview

Data Maintenance Bijbaan

Function: Data | 16 hours a week

Type: Side job

Location: Capelle aan den IJssel

Deadline: 18-01-2018

Salary: €10 bruto incl. vakantiegeld

Apply now

Description

Datlinq is dé partner van foodprofessionals in slimme marktbewerking. We gebruiken de kracht van data en nieuwe technologie om de effectiviteit en efficiëntie van de sales en marketinginspanningen van onze klanten te vergroten.

Tot onze klantenkring behoren o.a. grote A-merkfabrikanten als Coca-Cola, Unilever, Heineken en Red Bull! Ons datateam is dagelijks bezig met het verrijken en onderhouden van onze databases.

Daarom zijn we op zoek naar databasemedewerkers (m/v) voor minimaal 16 uur per week. Met behulp van diverse online bronnen controleren we met onze eigen data tool adresgegevens en aanvullende kenmerken.

Als medewerker van het Data Team ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de database. De database is gevuld met adressen van veel verschillende foodservicelocaties uit heel Europa.

Met behulp van slimme tools controleer je de bedrijven op activiteit, consistentie en overige kenmerken. Je werkt in een team met andere studenten aan de kwaliteit van onze database en doet tegelijkertijd ervaring op met werken in een professioneel bedrijf!

Een internetcheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Requirements

* WO-studerend
* Ervaring met kantoorbaan is een pré
* Kennis van of ervaring in de foodservice is een pré
* Accuraat
* Zelfstandig
* Flexibel
* Verantwoordelijk