Overview

Parttime Klantenservicemedewerker E-mail & Telefonie

Function: Recruitment | 20 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Wij groeien! Groei jij mee? Als Parttime Klantenservice Medewerker E-mail & Telefonie bij Coolblue zorg je voor een op-en-top service, verwonder jij onze klanten en laat je ze achter met een glimlach van oor tot oor.

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet

''Ik mail het je wel even. Bellen mag ook, als je dat liever doet. Ik zorg in ieder geval dat je ons gesprek met een glimlach afsluit." 

Wat je écht doet

  • Je maakt klanten blij.

  • Je geeft antwoord op alle klantvragen die wij telefonisch of via e-mail ontvangen.

  • Je maakt product-content en het assortiment elke dag een beetje beter aan de hand van klantvragen.

  • Je ontwikkelt onwijs veel productkennis, van laptops tot grasmaaiers.

Hoe je dat aanpakt

  • De klant blij maken is voor jou het belangrijkst.

  • Je lost productgerelateerde problemen direct voor de klant op.

  • Je geeft verbeteringen door via interne systemen. Zo maak jij Coolblue elke dag een beetje beter.

  • Je hebt de drang om te presteren en jezelf te verbeteren.

  • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de productgroepen, bijvoorbeeld laptops, huishouden én witgoed.

Hoe je dag eruit kan zien

Onder het genot van een heerlijke bak koffie scroll jij door de berichten die zijn binnengekomen in onze mail-box. Meneer De Bruin wil zijn sleeve retourneren omdat hij zijn nieuwe laptop nét te groot heeft ingeschat. Je gaat via zijn gegevens direct naar de bestelling van de sleeve om het retourneren in orde te maken, en kijkt welke laptop hij heeft aangeschaft. Daar heb jij een heleboel mooie sleeves voor in de aanbieding die jij graag met hem deelt.

De Verkeersregelaar merkt ‘s middags op dat er veel naar de Klantenservice gebeld wordt. Je gaat de lijn in, en helpt een klant met een vraag over wasmachines. Je zet direct het juiste model in een bestelling voor haar nieuwe huis. Morgen zal deze klant blij verrast zijn wanneer ze jouw kaartje op de mat vindt waarin je haar veel succes wenst met het klussen.  Een dag vol geplaatste orders en blije klanten geeft een kick, vliegt voorbij en zit erop voor je het doorhebt. Nu tijd voor een biertje met je collega’s in de Coolblue-stamkroeg.

Team

Als Parttime Klantenservice Medewerker E-mail & Telefonie bij Coolblue werk je in een team met zo’n 25 andere Klantenservice Medewerkers, Teamleiders, een Traffic Coördinator, een Kwaliteitsmedewerker en een Manager Tevreden Klanten. Jullie lossen samen een hoop op en werken goed samen. Elk teamlid heeft wel zijn eigen expertise. Natuurlijk heb je ook veel contact met alle andere afdelingen binnen Coolblue.

 

Read the full description and apply

Login or register