Overview

Buyer

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Als Category Buyer bepaal je samen met je team de winnende inkoopstrategie voor één van onze productgroepen.

Plus- en minpunten

+: Je onderhandelt met de grootste merken en distributeurs.

+: Je bent eindverantwoordelijk voor het inkoopbeleid voor een van de productgroepen (categories).

+: Je analyseert samen met je team een grote hoeveelheid markt- en verkoopdata en stelt op basis hiervan ambitieuze groeistrategieën op.

+: Je gaat partnerships aan en creëert een gunfactor bij al onze relaties.

-: Je moet veel koffie drinken met onze leveranciers.

Omschrijving

Je ververst de cijfers van vorige week. We hebben net de tweede week van onze online campagne achter de rug en het laatste record is volledig aan diggelen. Na een rondje highfiven, zoom je in op het salesrapport. Vet! De promoties die je hebt ingezet doen het beter dan verwacht!

Het is bijna tijd voor je eerste afspraak van vandaag. Eén van je top 5-leveranciers komt langs met een internationale delegatie voor de jaarlijkse contractonderhandeling. Samen met de Category Manager leg je de laatste hand aan je presentatie. Je krijgt wat pittige vragen voor de kiezen, maar dankzij je uitstekende voorbereiding weet je deze goed te beantwoorden.

Al bellend ren je aan het einde van de middag je laatste vergadering in: samen met het team werk je een business case uit om een recordaantal tv's te verkopen in december. Als het meeste winstgevende scenario is doorgerekend, ga je direct aan de slag met jouw actiepunten. Stilzitten komt niet voor in jouw vocabulaire.

Read the full description and apply

Login or register