Overview

Meewerkstage Investment Banking

Function: 3 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Parijs

Salary: 1300

Apply now

Description

 

Meewerkstage Investment Banking Commerzbank in Parijs 

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair die gedurende 3 maanden de dealingroom van Commerzbank gevestigd in Parijs versterkt. De stage start 1 mei 2019. 

Over Commerzbank 

Commerzbank is één van de grootste aanbieders van beursgenoteerde beleggingsproducten in Europa, denk hierbij aan investeringsproducten zoals Rendement-, Bonus-, Discount-, Twin Win- en Garantie certificaten en hefboomproducten zoals Warrants, Turbo’s en Factors. 

Over de stage 

De werkzaamheden van de stagiair bestaan onder andere uit het uitgeven van nieuwe beursproducten, verschillende marketingactiviteiten, market surveillance en klantencontacten, en dit voor de Nederlandse en Belgische markt. 

In het begin van de stage wordt de stagiair ondersteund met on-the-job training en naarmate de stage vordert, nemen de verantwoordelijkheden toe. Uiteindelijk wordt de stagiair betrokken bij alle facetten van ons werk. Op deze manier kan er een unieke kijk op de werking van een derivatenafdeling gekregen worden. 

Wat bieden wij? 

Een stage opdracht mét verantwoordelijkheid in de handelszaal van Commerzbank in het centrum van Parijs. Wij bieden een goede stagevergoeding (1300 euro bruto per maand + maaltijdcheques) en eventueel doorgroeimogelijkheden. 

Read the full description and apply

Login or register