Overview

Junior Sales - Derivatives Department Commerzbank Paris

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Paris

Apply now

Description

Commerzbank in Parijs zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een medewerker met passie voor de financiële markten om gedurende 6 tot 12 maanden de afdeling beursgenoteerde beleggingsproducten te versterken.

Over Commerzbank

Commerzbank is één van de grootste aanbieders van beursgenoteerde beleggingsproducten in Europa, denk hierbij aan investeringsproducten zoals Rendement-, Bonus-, Discount-, Twin Win- en Garantie certificaten en hefboomproducten zoals Warrants, Turbo’s en Factors.

Functie

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitgeven van nieuwe beursproducten, verschillende marketingactiviteiten, market surveillance en klantencontacten, en dit voor de Nederlandse en Belgische markt.

Je start met een on-the-job training waarbij de verantwoordelijkheden stap voor stap toenemen met als doel op termijn alle facetten van de salesactiviteiten te kunnen opnemen. Op deze manier krijg je een unieke kans om alle aspecten van de werking van een derivatenafdeling te leren kennen.

Wat bieden wij?

Een functie met verantwoordelijkheid in de handelszaal van Commerzbank in het centrum van Parijs. Wij bieden een Frans contract van bepaalde duur (Contract à Durée Déterminée) met een competitieve vergoeding én met de mogelijkheid tot een vaste aanwerving.

Wanneer en hoe?

De looptijd van het contract bedraagt minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden. De kandidaat kan op korte termijn van start gaan. De handelszaal van Commerzbank bevindt zich in het centrum van Parijs.

Read the full description and apply

Login or register