Overview

Stage Retail Marketing Palmolive

Function: Marketing | 5-6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Leeuwenveldseweg 3F, Weesp

Salary: 675

Apply now

Description

Voor onze Retail Marketing afdeling zijn we op zoek naar een ambitieuze stagiair voor een meewerkstage op het topmerk PALMOLIVE!

De uitdaging:
Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en draai je volledig mee in het Retail Marketing team. Je krijgt de kans om Retail Marketing ervaring op te doen in een professionele omgeving en dynamische markt. Daarnaast krijg je ook de ruimte om je eigen kennis en ideeën in praktijk te brengen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

  • Trade presentaties; Je ontwikkelt en coördineert de inhoud van de presentaties die worden gebruikt bij de presentatie van nieuwe producten aan de handelspartners van CP;
  • Markdata analyse; Je houdt je o.a. bezig met het leveren van input voor klantpresentaties en met het updaten van maandelijkse rapportages voor het management.
  • POS materiaal en premiums; Je ontwikkelt ideeën voor productpromoties bij grote klanten. Je begeleidt het proces tot de winkelvloer inclusief bijvoorbeeld het ontwikkelen van displays en ander winkelmateriaal;
  • Advertenties; Je ontwikkelt samen met het reclamebureau advertenties;
  • Product-, Merk- en Activatiecampagnes; in samenwerking met het mediabureau en creative (online en offline) bureaus draai je bij aan de ontwikkeling van diverse campagnes;
  • Dagelijkse werkzaamheden; Je ondersteunt de Retail Marketing Manager in diverse variërende dagelijkse, voorkomende werkzaamheden;
  • Ad hoc werkzaamheden; zoals het analyseren van marktdata, het initieren van promotionele activiteiten en het vinden van partners.

Bovenstaande werkzaamheden zijn slechts voorbeelden. Het werk is zeer variërend, deels onvoorspelbaar en ad hoc, waardoor ook de daaruit voortvloeiende werkzaamheden erg kunnen verschillen. Alle werkzaamheden worden door de Retail Marketing Manager begeleid, maar zullen grotendeels door jou worden uitgevoerd.

Dus ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een toonaangeven internationaal FMCG bedrijf? Solliciteer dan nu! Stuur je CV + motivatie naar maaike_overeem@colpal.com.

Read the full description and apply

Login or register