Overview

Stage Retail Marketing Elmex

Function: 5-6 months | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad

Apply now

Description

Ben jij een ambitieuze WO student die graag Marketing ervaring op wilt doen bij een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld? Ben je ondernemend en gedreven en wil je graag werken met bekende merken als Colgate, Elmex and Sanex. Dan is een stage bij Colgate-Palmolive iets voor jou! 


Jouw verantwoordeljikheden:
Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en draai je volledig mee in het Retail Marketing team. Je krijgt de kans om Retail Marketing ervaring op te doen in de dynamische FMCG markt en je eigen ideeënin de praktijkte brengen. 

 

Je werkt bijvoorbeeld aan het: 

·       Ontwikkelen van Trade Presentaties die worden gebruikt om nieuwe producten te presenteren aan klanten. 

·       Ontwikkelen van ideeën voor productpromoties bij grote klanten.  Je begeleidt het process volledig tot aan de winkelvloer. 

·       Ontwikkelen van advertenties samen met het reclamebureau. 

·       Product-, Merk- en Activatiecampagnes; in samenwerking met het mediabureau en creative (online en offline) bureaus help je bij aan de ontwikkeling van diverse campagnes.

·       Analyseren van marktdata en het maken van maandelijkse rapportages. 

 

Wij bieden

 

Als stagair bij Colgate-Palmolive draai je volledig mee en het team en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden en projecten. Echt werkervaring op doen dus! We werken in een jong, dynamisch team met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelin.g Je stageperiode kan per direct starten voor een periode van 5-6 maanden. Daarnaast krijg je een maandelijkse stagevergoeding van 500 euro (op fulltime basis) en worden je reiskosten vergoed. 

 

Colgate-Palmolive is wereldwijd één van de grootste bedrijven in Fast Moving Consumer Goods en producent van bekende merken als Colgate, Elmex, Palmolive, Sanex, Unicura en Ajax. Colgate-Palmolive Nederland is gevestigd in Weesp (Amsterdam) en maakt deel uit van een organisatie die in meer dan 200 landen actief is met in totaal 38.000 medewerkers. 
 

Read the full description and apply

Login or register