Overview

Stage Professional Business Oral Care

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam, NH, NL

Apply now

Description

 

Ben jij een ambitieuze WO student die graag Category Management ervaring op wilt doen bij een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld? Ben je ondernemend en gedreven en wil je graag werken met bekende merken als Colgate, Elmex and Sanex. Dan is een stage bij Colgate-Palmolive iets voor jou! Jouw verantwoordeljikheden:
Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en draai je volledig mee in het het Category Management team. Je krijgt de kans om Retail Category Management ervaring op te doen in een dynamische markt en je eigen ideeën in de praktijk te brengen. 

 

Je werkt bijvoorbeeld aan :

·       Het ontwikkelen van categorie presentaties die worden gebruikt bij de presentatie van schap- en categorie advies aan onze klanten / retailpartners. 

·       Het analyseren en bouwen van schappenplannen en uitwerken van advies aan onze klanten  / retailpartners. 

·       Categorie Analyses om trends en kansen in de markt te identificeren (Op basis van Nielsen data).

·       Het analyseren van marktdata en het maken van maandelijkse rapportages. 

Wij bieden

Als stagair bij Colgate-Palmolive draai je volledig mee en het team en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden en projecten. Echt werkervaring op doen dus! We werken in een jong, dynamisch team met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelin.g Je stageperiode kan per direct starten voor een periode van 5-6 maanden. Daarnaast krijg je een maandelijkse stagevergoeding van 500 euro (op fulltime basis) en worden je reiskosten vergoed. 

 

Colgate-Palmolive is wereldwijd één van de grootste bedrijven in Fast Moving Consumer Goods en producent van bekende merken als Colgate, Elmex, Palmolive, Sanex, Unicura en Ajax. Colgate-Palmolive Nederland is gevestigd in Weesp en maakt deel uit van een organisatie die in meer dan 200 landen actief is met in totaal zo’n 38.000 medewerkers. 

Read the full description and apply

Login or register