Overview

Junior Consultant Insights Driven Public Innovation

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Utrecht

Apply now

Description

Wil jij onderzoek doen naar het overheidsbeleid op basis van feiten? Wil jij kwalitatieve en kwantitatieve methodes inzetten om waarde toe te voegen aan zowel de overheid, het bedrijfsleven, als de burger? Capgemini is hoofdpartij in het Open Data Project van de EU en helpt lidstaten met hun open data strategie. We zetten de standaard voor digitalisering van Europese overheden in nauwe samenwerking met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven. Jouw kennis en inzichten dragen bij aan het aanvullen van de digitale skills in de publieke sector.

 

Jouw uitdaging als Junior Consultant Insights Driven Public Innovation

Wij helpen Europese, nationale en regionale overheden om de publieke waarde van hun beleid te verbeteren in een omgeving die voortdurend verandert. Dit doen wij door onderzoeksdata te vertalen naar bruikbare inzichten om beleid vorm te geven. Als junior consultant ga jij je specialiseren in het geven van datagedreven strategisch advies aan de publieke sector. Je kunt putten uit een breed scala aan studies op nationaal en Europees en stoelt op een innovatieve benadering van onderzoek naar het overheidsbeleid. Zodoende ondersteun jij nationale en internationale opdrachtgevers met het formuleren van beleid en de implementatie daarvan.

Wat je zoal doet:

  • Je geeft advies aan diverse overheidsinstanties op het gebied van publieke economie en digitale governance.
  • Je helpt Europese lidstaten met hun open data strategie.
  • Je ondersteunt bij de digitalisering van Europese overheidsinstanties.
  • Je draagt bij aan het aanvullen van digitale skills in de publieke sector en het MKB.
  • Je werkt in uitdagende projecten in internationale context die bijdragen aan duurzaamheid en sociaal-economische ontwikkeling.

 

Wat wij jou bieden

Als management consultant ga je aan de slag in het team Insights Driven Public Innovation. We houden elkaar scherp, maar staan altijd klaar voor kennisdeling en voor elkaar. Je krijgt vanaf dag één veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, terwijl er genoeg support is wanneer dat nodig is. Onze personeelsvereniging Escape en onze young professional community Next organiseren regelmatig verschillende toffe activiteiten. Denk aan borrels, een jaarlijkse zeilcompetitie en wintersportvakantie. Genoeg te doen dus! Wat je daarnaast nog meer kunt verwachten?

  • Direct een vast contract en passend salaris.
  • 26 vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Een premievrij pensioen met de mogelijkheid om zelf ook in te leggen.
  • Een laptop, simkaart en connectiviteitsvergoeding. Zo kun je vanaf iedere plek werken.
  • En een vergoeding voor je reiskosten. Deze mobiliteitsvergoeding kun je inzetten voor een leaseauto, NS businesscard of bruto laten uitkeren.

Read the full description and apply

Login or register