Overview

IT Traineeship

Function: Recruitment | 2 years | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Zonder IT opleiding aan de slag in de IT, de meest innovatieve bedrijfssector op dit moment? Dat kan! Ontdek je innerlijke IT’er tijdens de Calco MasterClass. Een uniek IT traineeship waarin wij ambitieuze nog-niet IT’ers opleiden tot hét talent van de toekomst. De opdrachtgevers zitten door heel het land. Iets voor jou? We vertellen je graag meer!

 

De eerste twee maanden van de Calco MasterClass word je opgeleid op ons kantoor in Amsterdam. Je start breed want kennis van de gehele wereld van de IT is wel zo handig. Omdat ook internationale trainees de opleiding volgen in Amsterdam, zullen delen van de opleiding in het Engels worden gegeven. Vervolgens gaan we specialiseren en focussen. Je volgt in de eerste twee weken de Crash Course. Hierin krijg je vakken om de schakel te worden tussen de business en IT en doet ervaring op over de specifieke onderwerpen; informatie analyse, software ontwikkeling, testen en beheer. Daarbij haal je o.a. certificaten voor Scrum en SQL. Daarna specialiseer jij je in een richting die bij jou past. 

Niet alleen IT kennis staat centraal tijdens de Calco MasterClass. We werken ook samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Professionele vaardigheden, presentatie skills, communicatiestijlen, feedback geven en ontvangen… Het komt allemaal voorbij.

Na twee maanden zoeken we een opdracht die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Rollen waar onze trainees in terecht komen zijn bijvoorbeeld: Project Manager IT, Functioneel beheerder HiX, Scrum Master, Security Officer, Risk Manager, DevOps Engineer, Cloud ontwikkelaar, Business Analist, SaaS Engineer, Data Engineer, Tester, SAP Consultant of Engineer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Read the full description and apply

Login or register