Overview

Finance IT Traineeship

Function: Recruitment | 2 years | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Carrière maken in de financiële wereld, zelfs zonder Finance opleiding? Dat kan! Professionals met een HBO of WO diploma op zak en een natuurlijk talent voor Finance helpen wij graag met een vliegende carrièrestart in Finance. De opdrachtgevers zitten door heel het land. Iets voor jou? We vertellen je graag meer!

De eerste twee maanden van de Calco Finance MasterClass word je opgeleid op ons kantoor in Amsterdam. We starten de eerste twee weken zo breed mogelijk. We noemen dit de crash course. Tijdens die eerste periode ontdekken we samen in welke richting jij je het best kunt ontwikkelen. Je doet kennis op van specifieke onderwerpen als Accounting, Finance & Control en kostencalculatie.

En omdat financiële afdelingen steeds meer met IT te maken hebben, spelen wij daar met ons traineeship graag op in. Want naast Finance, willen we je ook een basis in IT meegeven. Zo haal je o.a. certificaten voor SQL en Scrum, volg je een LEAN training en ga je je in de 6 weken die volgen specialiseren in een richting die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan Advanced Excel, Prince2, Scripting, Business Analysis, PowerBI en Wft. Na twee maanden zoeken we een opdracht van twee jaar bij een opdrachtgever die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Onze opdrachtgevers behoren tot de top 50 bedrijven van Nederland.

Naast financiële en IT kennis staat persoonlijke ontwikkeling centraal tijdens de Calco Finance MasterClass. Samen met onze experts op het gebied van soft skills ontwikkel jij onder andere jouw presentatievaardigheden, communicatiestijlen en leer je feedback geven en ontvangen.

Read the full description and apply

Login or register