Overview

Exchange Traded Solutions

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Salary: Competitief

Apply now

Description

ETS Nederland biedt particuliere beleggers unieke gestructureerde producten aan die toegang verschaffen tot wereldwijde markten. Het ETS NL team is in Nederland marktleider in dit segment sinds de lancering van het meest bekende product, de Turbo, in 2004. De ETS (Exchange-Traded Solutions) business is een entiteit binnen Global Markets en verschaft diensten in verschillende landen waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Zwitserland, Spanje, Zweden, Finland, Hong Kong en Singapore. De business omvat het produceren en aanbieden van meer dan 200.000 gestandaardiseerde producten op de grootste financiële platformen. Als onderdeel van de Corporate & Institutional Banking division, staat BNP Paribas ETS bekend als het originele TURBO dealing team.


Wij bieden de juiste kandidaat de mogelijkheid om mee te werken in het Exchange Traded Solutions Team van een van de grootste banken wereldwijd. We zoeken gemotiveerde kandidaten voor een fulltime stageperiode van zes maanden.


Wat kun je verwachten?


Je bent na een inwerkperiode verantwoordelijk voor de uitgifte en beursnotering van nieuwe producten, je monitort transacties op de beurs en bereid periodieke rapportages voor over de Nederlandse markt voor gestructureerde producten. Ook ben je verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en content op onze website www.bnpparibasmarkets.nl. Je mag na interne training over de producten klanten te woord staan.
Je werkt in een zeer dynamische omgeving op de dealingroom van BNP Paribas in Amsterdam in een bestaand team van 4 collega’s.

Read the full description and apply

Login or register