Overview

Trainee IT auditor

Function: 2 jaar | 40 hours a week

Type: Job

Location: Den Haag

Deadline: 01-07-2019

Apply now

Description

"Van sluizen en weerstations tot datacenters en vliegvergunningen: als IT-auditor kom ik in aanraking met alle systemen die Nederland in beweging houden. Met de onderzoeken van de Auditdienst Rijk wordt onze digitale overheid steeds een stuk veiliger." Victoria van der Mark - IT-auditor.

Als Trainee IT auditor draag je bij door bijvoorbeeld jouw belangstelling voor security of data-analyse in te zetten om de betrouwbaarheid van IT te onderzoeken. En dat is heel breed. Van het hacken van servers en het binnendringen in netwerken tot het onderzoeken van grote financiële databestanden. Kortom: jij onderzoekt alles wat draait om de betrouwbaarheid van IT-systemen, vaak op het vlak van financiën. Vanaf dag één draai je mee met onderzoeken, zodat je jouw IT-kennis direct kunt toepassen in de praktijk. Én je volgt een inhoudelijke opleiding. Dat kan een (post)master IT-auditing zijn of je kunt je verder verdiepen in cyber security, data-analyse of penetratietesten.

Het IT Audit Traineeship is een 2 jarig opleidingsprogramma dat is opgezet door de Auditdienst Rijk voor afgestudeerde HBO-ers en WO-ers.

Read the full description and apply

Login or register