Overview

Trainee financial auditor

Function: 2 jaar | 40 hours a week

Type: Job

Location: Den Haag

Deadline: 01-07-2019

Apply now

Description

Wil jij na jouw studie verder studeren om registeraccountant te worden? Wil je uitgedaagd worden om je te ontwikkelen tot audit professional? En wil je werken in de politieke omgeving van de Rijksoverheid?

De Auditdienst Rijk (ADR) biedt het Audit Traineeship aan dat aan al deze wensen voldoet.

Onze collega Yalda vertelt in haar blog meer over hoe het is om voor de ADR te werken:  https://www.werkenvoornederland.nl/organisaties/ministerie-van-financien/auditdienst-rijk/controleren-met-impact

 

Hoe ziet het Traineeship eruit?
Het Audit Traineeship duurt twee jaar. Tijdens deze twee jaar zie je zoveel mogelijk onderdelen van het Rijk. Dit maakt het Audit Traineeship ontzettend gevarieerd en interessant. Als financial audittrainee heb je een belangrijke rol voor de Nederlandse maatschappij. Je controleert of het belastinggeld van de Nederlandse burger goed wordt uitgegeven door de verschillende ministeries.

Als Financial Audit Trainee heb je een belangrijke rol voor de Nederlandse maatschappij. Je controleert namelijk de uitgaven en ontvangsten van de verschillende ministeries. Dat is heel divers. Zo kun je het ene moment de jaarrekening van Rijkswaterstaat en het volgende moment een subsidie voor zonnepanelen controleren. De Auditdienst Rijk voert ook controles uit op de Europese geldstromen. Wij hebben jouw kritische blik nodig om dit werk te doen. Dit doe je niet alleen, maar samen met collega's die gespecialiseerd zijn in Operational auditing, IT auditing of data-analyse.

Bij binnenkomst krijg je meteen een persoonlijke begeleider. Naast je werk volg je een dag in de week een (post) master in het traject om Registeraccountant te worden.

 

Read the full description and apply

Login or register