Overview

Traineeship Digital

Function: HR | Vast | 40 hours a week

Type: Job

Location: Den Haag

Salary: 3200 euro

Apply now

Description

 

Ga jij op pad om klantreizen digitaal in kaart te brengen en onderweg allerlei interessante mensen te ontmoeten? En wil je leren een serieuze gesprekspartner te worden voor de business? Solliciteer dan direct!

Waar je aan werkt

Meebouwen aan de ledenorganisatie van de toekomst door nieuwe digitale producten en diensten voor onze klanten te ontwikkelen. Door processen en producten te digitaliseren en efficiënter te maken, draag jij je steentje daaraan bij. En natuurlijk leg je daar als trainee een stevige basis voor jouw verdere carrière. Zo leer je effectief communiceren met collega’s, klantbehoeftes te achterhalen en in te spelen op ontwikkelingen van buitenaf. Breng de digitale kanalen van de ANWB samen en groei vakinhoudelijk.

Het traineeship digital

Binnen de digitale kanalen van de ANWB komt alles samen en draait het uiteindelijk maar om een ding: de klant. De opdrachten variëren in lengte van een paar weken tot enkele maanden. Als digital trainee werk je vanuit Marketing & Communicatie veel samen met collega’s die bijvoorbeeld werkzaam zijn binnen het proces Hulpverlening, Verzekeren, Retail en de Vereniging. Je leert de werkzaamheden, producten en diensten van deze afdelingen goed kennen. Verder maak je processen en producten efficiënter en digitaler. Met die ervaring op zak, vergroot je je kennis over de ANWB en leer je op effectieve wijze samen te werken binnen onze organisatie.

De start van het traineeship

Klantreizen in kaart brengen, doormeten en optimaliseren: dat is in eerste instantie de uitdaging die op jou ligt te wachten. Die pak je natuurlijk niet alleen aan, maar samen met collega’s die experts zijn in hun vakgebied. Onze analisten, inhoudsdeskundigen, ontwerpers, marketeers en redacteuren helpen je om de klantreizen onderbouwd in kaart te brengen en kansen te verkennen. Parallel daaraan kan je aansluiten bij projecten zoals personalisatie, contentmigratie, inzage in de omnichannel journey en data driven marketing. Zo krijg jij de mogelijkheid om je kennis te verbreden.

Naast uitdagen werk en leuke collega's bieden wij:

  • een eindejaarsuitkering van 5,58%;
  • een ANWB-lidmaatschap en het Wegenwacht-abonnement voor je auto of je fiets;
  • een bijdrage in de kosten woon-werkverkeer voor de auto en een volledige vergoeding voor het ov; 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar (op basis van een fulltime contract);
  • de mogelijkheid om te sparen voor extra verlofdagen;
  • volop trainings-, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie;
  • diverse interessante kortingen en regelingen op alle ANWB-producten en -diensten;
  • een prima pensioenregeling.

Meer weten over de eigen cao, salariëring en arbeidsvoorwaarden? Ga naar de www.werkenbijanwb.nl/nl-nl/groei-en-beloning/salariering-en-arbeidsvoorwaarden

 

Ontwikkelen

Tijdens je traineeship krijg je geweldige kansen om je binnen de organisatie te ontwikkelen op je vakgebied. Daarnaast volg je met de andere trainees een uitdagend programma dat je de mogelijkheid biedt om je persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit te versterken en je organisatieperspectief te verbreden. De bijeenkomsten zijn afwisselend inhoudelijk en gericht op kennismaking met de organisatie zodat je de verschillende bedrijfsonderdelen van ANWB beter leert kennen en meer inzicht krijgt in producten, diensten en primaire processen binnen ANWB.

Waar in de organisatie

Waar denk jij aan als je aan ANWB denkt? Grote kans dat je aan wegenwacht en hulpverlening denkt. Dat klopt! Toch doen we veel meer. Wij zijn een vereniging die ook producten verkoopt in onze winkels, mooie maatschappelijk relevante projecten realiseert, verzekeringen biedt en reizen voor onze leden organiseert. Dat maakt ANWB een veelzijdige werkgever met verschillende typologieën onder één dak en waarbij maatschappelijke impact vooropstaat. Onze missie? Het voor iedereen mogelijk maken om in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. Dat doen we al 135 jaar.

De afdeling Marketing & Communicatie

UX Design, UX Research, Webanalyse, Data Science, Front-End en Back-End Development, Marketing, SEO en SEA en Service Design: de afdeling Marketing & Communicatie is divers. En daar maak jij onderdeel van uit: een groot digital minded team. Jouw collega’s en leidinggevenden zijn erg betrokken. Bij onze 4,5 miljoen leden, en ook bij elkaar. Ze staan voor je klaar om te helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor jou als digital trainee een prachtige kans om, vanuit het hoofdkantoor in Den Haag, te bouwen aan je carrière

Read the full description and apply

Login or register