Overview

Stagiair WO onderzoekstage | Liandon | Duiven

Function: 4/5 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Duiven

Apply now

Description

Wat houdt de functie in?

Werkzaamheden in de hoogspanning dienen veilig te worden uitgevoerd. Daarom ontkom je er vaak niet aan om de installaties uit te schakelen. Wij vragen daarom VNB (voorziene niet beschikbaarheid) aan bij onze opdrachtgever TenneT.

Het is voor haar en voor ons van groot belang dat deze data worden gerealiseerd. Op dit moment hebben wij echter een groot aantal afwijkingen op deze VNB’s. Deze afwijkingen kunnen worden onderveldeeld naar reden. Iedere week wordt de stand met de verklaringen aan het MT Liandon gerapporteerd.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die een diepere analyse maakt om te zien waar de afwijkingen vandaan komen die door Liandon worden veroorzaakt en die met concrete aanbevelingen komt die Liandon kan doorvoeren om de afwijkingen te verminderen.

 

Het mooie van deze opdracht is dat je heel dicht bij het “echte” werk staat, in het hart van de organisatie en met heel veel stakeholders mag schakelen. Van het management van TenneT, naar onze operationeel beheerders en vervolgens met het MT Liandon. Een mooie uitdaging omdat je betrokken bent bij het werk in de uitvoering en het doen van aanbevelingen richting MT leden.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

 

Je gaat werken bij het bedrijfsonderdeel Liandon. Met 1200 medewerkers ontwerpt, beheert en onderhoudt Liandon complexe energienetten en grote (industriële) installaties.

De afdeling binnen Liandon waarvoor je gaat werken is Liandon Projectbeheersing. Binnen Projectbeheersing werken planners, controllers en cost engineers. Alle partijen die helpen bij het in control zijn binnen projecten.

Read the full description and apply

Login or register