Overview

Stagiair WO Marketing en Sales | Duiven/Amsterdam

Function: 6 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Duiven en Amsterdam

Apply now

Description

Ben jij een Marketing of Bedrijfskunde MER student en heb je een proactieve en ambitieuze instelling? Ben je daarnaast op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage? Dan hebben we mogelijk een match!

Wat houdt de opdracht in?

Als projectleider ga je aan de slag binnen de afdeling Verkoop en Realisatie van Kenter, een nieuwe afdeling die is ontstaan na de ontvlechting van de vrije domein activiteiten uit Liander. Tijdens deze stage ga je aan de slag met het opstellen van een strategisch marketing- en salesplan voor de infradiensten van Kenter. Vanuit Kenter willen wij in het segment van de middenspanningsinstallaties een krachtige positie innemen en deze uitbouwen.

Het plan moet richting geven aan de activiteiten en passen binnen de strategie van Alliander en Kenter. Daarnaast moet dit plan aansluiten op de activiteiten van de andere bedrijfsonderdelen. Je gaat een zelfstandig marktonderzoek uitvoeren in samenwerking met Sales, de V&R afdeling en Marketing. Dit bestaat uit het opstellen van een marketing- en salesplan, het uitvoeren van analyses en het geven van een management advies. Met de afdeling Marketing ga je marketing(communicatie)activiteiten ontwikkelen en je zal hier een actieve bijdrage aan leveren.

Het is een opdracht met een grote mate van zelfstandigheid en een kans om de organisatie en zijn producten en diensten snel te leren kennen. Je kunt in deze stage een belangrijke rol vervullen voor Kenter met betrekking tot de basisproducten en diensten maar ook bij de rol die Kenter kan en wil vervullen in de verduurzaming.

Over Alliander

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

 

Je gaat werken bij de afdeling Verkoop en Realisatie van Kenter. Dit is een nieuwe afdeling ontstaan na de ontvlechting van de vrije domein activiteiten uit Liander. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de complexe projecten en de realisatie van de middenspanningsprojecten bij klanten.

Al bouwend zijn wij deze nieuwe organisatie aan het vormen en bijna dagelijks aan het verbeteren. Dit vraagt van mensen een hoge mate van zelfwerkzaamheid en flexibiliteit. Hierbij kunnen we jouw hulp uitstekend gebruiken!

Read the full description and apply

Login or register