Overview

Management traineeship | april 2019

Function: Campus Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Landelijk

Deadline: 16-03-2019

Apply now

Description

Wil jij sturing geven aan onze teams en aan een duurzamer Nederland? Wil jij coachend en resultaatgericht leren leidinggeven? Dan zit je goed in het Alliander Management traineeship. Wij dagen je uit om in snel tempo door te groeien naar een senior management positie.

Wat houdt de functie in?

In het traineeship werk je gedurende gemiddeld anderhalf tot twee jaar, aan twee tot vier projecten bij verschillende afdelingen. Hierbij geef je zelf aan welke projecten je ambieert. Bij ten minste één daarvan werk je in de technische operatie, de kern van ons bedrijf. Je staat met je voeten in de klei. Je werkt bijvoorbeeld als projectleider aan de operationele resultaten van een team of bied de manager ondersteuning als assistent-teamleider.

Na het afronden van de opdrachten solliciteer je al naar je eerste leidinggevende functie, bijvoorbeeld als teamleider van een groep engineers. Operationeel management, vernieuwing, coaching…dat past bij jou!  

Je maakt ook een persoonlijk ontwikkeltraject door om te groeien als persoon én in jouw vakgebied. Natuurlijk kun je rekenen op professionele begeleiding van onze kant. Want: als jij je inzet voor Alliander én de samenleving, dan krijg je daar een hoop voor terug.

Zo ziet het traineeship er uit

Binnen het traineeship doe je onder andere het volgende:
· Samen met jouw mede trainees volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma van 1,5 jaar bij opleidingsinstituut de Baak;
· Je krijgt een technische basistraining bij het Alliander opleidingscentrum over de nieuwste energie & gastechnieken;
· In kleine groepen, de zogenoemde peergroups, geef en ontvang je van je mede trainees feedback en daag je elkaar uit om te blijven groeien;
· Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw persoonlijk ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en Young Talent Manager.

Read the full description and apply

Login or register