Overview

Business & IT Trainee | 1 oktober 2018

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Arnhem

Apply now

Description

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

 

Functieomschrijving

Het Alliander traineeship is de beste manier om jezelf én ons energienet verder te ontwikkelen. De afdeling IT bij Alliander is verantwoordelijk voor de continue levering van stroom en gas aan 3,4 miljoen klanten. In totaal werken er bij Alliander ruim 7.000 medewerkers. Zo’n 10% daarvan is actief in een IT-functie. Begrijpelijk, want IT is een van de belangrijkste factoren binnen ons hightechbedrijf. Bovendien voeren we nagenoeg alle IT-werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat maakt Alliander dé plek om je IT-carrière te starten.

Met het Business & IT Traineeship dagen we je uit om binnen 2 jaar door te groeien naar een senior positie in de organisatie. Met veel begeleiding en opleiding aan onze kant. In het traineeship werk je aan verschillende projecten die je zelf kan kiezen waardoor je het bedrijf snel leert kennen Vanaf het begin werk je intensief samen met andere trainees aan gave projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van IoT, VR, Robotica, Business Analytics en Blockchain. Daarna start je aansluitend in een op jouw wensen afgestemde functie. Van daaruit kun je zowel horizontaal als verticaal doorgroeien. Want als jij je inzet voor Alliander én de samenleving, krijg je daar een hoop voor terug. Daarom bieden we je meteen een contract voor onbepaalde tijd. Wij begeleiden je intensief en op je werkplek helpt een senior collega je. Daarnaast heb je een mentor die je bij je carrièreontwikkeling begeleidt.

Op dit moment zijn we op zoek naar trainees die op 1 oktober 2018 kunnen starten, meld je snel aan!

Requirements

Jouw studie en/of nevenactiviteiten hebben bewezen dat IT echt bij je past. Je bent er goed in en hebt zin om samen met collega’s grote projecten op te pakken. Verder ben je flexibel en heb je zin om jouw opgedane kennis in praktijk te brengen. Je weet goed verbinding te leggen tussen de afdeling IT en onze business. Ook heb je:

  • een afgeronde WO-studie. Bijvoorbeeld richting Informatiekunde, Business Information Management, Business Information Technology, Technische Bedrijfskunde, Artificial Intelligence, Data Science/Analytics, Human Technology Engineering of een andere relevante studierichting;
  • maximaal twee jaar werkervaring;
  • aantoonbare nevenactiviteiten naast je studie.

Procedure

Standplaats: Landelijk
Hoofdkantoor: Arnhem

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annalyn Brugman, Campus Recruiter, via nummer 06-25064646 en/of mailadres annalyn.brugman@alliander.com