Overview

Stage Graduate Recruitment

Function: 32 hours a week

Type: Internship

Location: Den Haag

Apply now

Description

Ben jij een natuurtalent in netwerken en heb je een frisse blik op hoe het elke dag beter kan binnen de organisatie, dan is dit de stage voor jou!

Over Aegon
Bij Aegon helpen wij onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. We zijn een bank, vermogensbeheerder, verzekeraar en pensioenbedrijf. En wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks zwarte pakken cultuur, althans niet bij Aegon! Ook in een spijkerbroek of op je sneakers kan je bij ons gewoon naar kantoor komen!

Wat ga je doen?
Als Graduate Recruitment stagiaire ben jij de verbinder van talent met Aegon! Als eerste aanspreekpunt van de organisatie voor alles rondom stages heb je contact met managers binnen de organisatie en studenten. Naast het werven en selecteren van nieuwe talenten voor de organisatie denk je actief mee hoe we het stageproces naar een hoger plan kunnen tillen. Zo zal je meedoen aan verschillende projecten die dit doel voor ogen hebben, maar ook als je zelf een idee hebt die onze manier van werken kan verbeteren krijg je hiervoor alle ruimte.
 
Omdat we onze nieuwe talenten het meeste werven via de hogeschool, universiteit en studieverenigingen zal je als ambassadeur van Aegon meelopen en meehelpen bij het organiseren van verschillende evenementen binnen en buiten de deur en maak je anderen enthousiast voor Aegon. Denk bijvoorbeeld aan Inhousedagen, beurzen en een Hackathon in het buitenland. Marketing speelt ook een grote rol tijdens deze stage. Jij bent het aanspreekpunt voor studieverenigingen als het aankomt op het verspreiden van vacatures en de promotie van onze evenementen. 
 
Ons team
Het recruitmentteam bij Aegon bestaat uit 13 collega’s. Het is een zelfsturend team dat veel bezig is met innovatie, verbetering en natuurlijk het aantrekken van sterke kandidaten. Het Graduate Recruitment team bestaat uit Monica Ceulen en Emily van der Werff. Samen met hen zorg je niet alleen voor de invulling van vacatures, leuke dingen doen hoort daar natuurlijk ook bij! 

Wat zoeken wij in jouw?
Je bent een eindbachelor of Master WO-student in de richting van communicatie, psychologie, bedrijfskunde of een vergelijkbare achtergrond die staat te popelen om theorie om te zetten in praktijk. Je hebt interesse in recruitment en een frisse blik op hoe het iedere dag beter kan. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • 4 of 5 dagen per week beschikbaar voor 4-6 maanden;
  • Beschikbaar vanaf juli 2019
  • Je bent bekend met het functioneren binnen een studie- of studentenvereniging;
  • Communicatief vaardig, zelfstandig, proactief, analytisch;
  • Taalvaardig in het Engels (in woord en geschrift).

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving bij een toonaangevend bedrijf;
  • Begeleiding door ervaren collega’s;
  • Een mooie stagevergoeding;
  • De ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën uit te voeren;
  • Een werkplek waar de nadruk ligt op samenwerking, performance en een goede sfeer in plaats van status en hiërarchie.

Interesse?
Kan jij jezelf vinden in het profiel dat wij zoeken en is deze rol voor jou weggelegd, twijfel dan niet langer en solliciteer voor deze stage! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze huidige Graduate Recruitment stagiair Tess van Oostrum via tess.vanoostrum@aegon.nl.

Read the full description and apply

Login or register