Overview

Junior Reporting Analyst

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Groningen

Apply now

Description

Wij zoeken voor de afdeling Client Reporting een Junior Reporting Analyst. Kom jij in Groningen ons team bij TKP Investments versterken?

Functie

Als Junior Reporting Analyst ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages voor onze klanten en afhandeling van vraagstukken en processen op het gebied van reporting. Samen met andere collega’s ben je in staat om doelen te halen en om wijzigingen op de processen te realiseren..

Voorbeelden van werkzaamheden binnen het aandachtsgebied zijn: opstellen van diverse vermogens- en financiële rapportages, het opstellen van de beleggingsinformatie voor jaarverslagen van onze klanten en beleggingsfondsen, het onderhouden van contact met diverse accountants en het beantwoorden van ad-hoc verzoeken. Daarnaast voeren we diverse (financiële) analyses op administraties van fondsen en klanten.

In zijn geheel draagt de afdeling Client Reporting zorg voor juiste en volledige rapportages aan klanten, toezichthouders en interne afdelingen. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor het bijhouden van de verschillende formats waarin deze rapportages opgesteld moeten worden en het functioneel beheer van de rapportagesystemen.

Over TKP Investments en de afdeling

 • De afdeling bestaat momenteel uit 16 personen, waaronder collega’s die net gestart zijn tot zeer ervaren collega’s. Je werkt ook nauw samen met andere mensen van andere afdelingen in Groningen en Den Haag.
 • TKP Investments is een handelsnaam van Aegon Investment Management B.V., onderdeel van Aegon Asset Management (AAM) en heeft ruim 30 miljard onder beheer. Wij bieden volledige dienstverlening aan pensioenfondsen en charitatieve instellingen op het gebied van vermogensbeheer- en advies. TKP Investments hanteert een gestructureerd multi-manager beleggingsproces voor het vermogensbeheer. Dit houdt in dat externe vermogensbeheerders het vermogen beheren. Wij zijn gevestigd in Groningen en werken met circa 120 collega’s.

Profiel

Als Junior Reporting Analyst werk je in een omgeving met scherpe deadlines en wordt er van je verwacht dat je in staat bent om de juiste prioriteiten te stellen, dan wel tijdig aan te geven dat ondersteuning noodzakelijk is. Je kijkt vooruit en bent daardoor in staat om, naast je reguliere werkzaamheden, te voldoen aan ad-hoc verzoeken. Je toont daadkracht bij de realisatie van verbeteringen en aanpassingen naar aanleiding van klantverzoeken en zoekt bij de uitvoering nadrukkelijk aansluiting met andere aandachtsgebieden en onderdelen binnen TKP Investments.

Aanvullend heb je:

 • Een afgeronde WO economische of econometrische opleiding;
 • Bij voorkeur ervaring met een vermogensbeheer omgeving of in financiële dienstverlening;
 • Gezien de steeds sneller wijzigende wet- en regelgeving is van belang dat je je kennis op dit vlak blijft bijhouden, zoals verslaggevingrecht en IFRS;
 • Je hebt ervaring met Excel en bij voorkeur met met boekhoud- en rapportagesystemen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een bruto maandsalaris van tussen de €2542 - €4237 o.b.v. 38 uur.
 • Een maandelijks flexbudget van 16,7% van je maandsalaris
 • Goede werk/privé balans met minimaal 25 vakantiedagen.
 • Een passende reiskostenvergoeding.
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Interesse?
Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne van Busselen, 0623792726/anne.vanbusselen@aegon.nl (recruiter) of Ronald Pieters (Manager afdeling Client Reporting) op 06-12494118/pieters.r@tkpinvestments.com.

Read the full description and apply

Login or register