Overview

Financieel Management Traineeship

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Zeist

Apply now

Description

De functie

We laten je graag zien waar we jouw brains kunnen gebruiken binnen ons verzekeringsbedrijf. Want verzekeren in deze tijd betekent voortdurend de voorhoede opzoeken. Met producten voor de klantwensen van vandaag en morgen. En een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet. 

Jouw opdrachten


Gedurende twee jaar werk je aan vier opdrachten van zes maanden in diverse onderdelen en op verschillende locaties van ons bedrijf. Het eerste half jaar doorloop je een financieel basisprogramma, zodat je ons financiële verzekeringsproces leert kennen. De andere opdrachten bepaal je in samenspraak met de top van de organisatie en sluiten aan bij je leerdoelen. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid, zodat je ook écht een verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Zo ben je verzekerd van een uitstekende start van een veelbelovende carrière. Weet dat je bij ons vanaf de eerste dag voor de volle honderd procent meedoet.

Jouw ontwikkeling


Voor je persoonlijke ontwikkeling volg je zes keer een extern programma samen met de andere trainees. Dit zijn tweedaagse trainingen waarbij je Achmea even loslaat en aan de slag gaat met thema’s als leiderschap, macht en invloed. Dit programma daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en te experimenteren met nieuw gedrag. Het wordt dus allesbehalve een standaard programma: het is jóuw Traineeship. Daarbij hoort een passend individueel traject, zodat je als professional groeit op het gebied van zowel vakkennis als vaardigheden.

Jouw begeleiding


Je krijgt uitstekende begeleiding. Gedurende het Traineeship heb je maandelijks contact met de coördinator van onze Traineeships. Je krijgt advies van jouw mentor (senior manager of directeur) op zakelijk en persoonlijk vlak. Je wordt gekoppeld aan een oud-Trainee, zodat je gebruik kunt maken van zijn of haar ervaringen. En bij iedere opdracht krijgt je coaching-on-the-job van je manager. Genoeg ondersteuning dus! Daarbij bouw je een groot netwerk binnen Achmea op.

Het profiel

We maken graag kennis met jonge talenten met het potentieel en de ambitie om kort na het Traineeship een functie met veel verantwoordelijkheid binnen Achmea te vervullen. Natuurlijk willen we dat we wel goed bij elkaar passen.  

Denk jij dat we een match zijn?  In dat geval:
• Heb je maximaal twee jaar geleden een universitaire (financiële) master afgerond (bijvoorbeeld in de richting van Accountancy of Control);
• Is dit je eerste of tweede baan na je afstuderen;
• Spreek en schrijf je uitstekend Nederlands;
• Ben je goed in samenwerken en word je gedreven door verbetering en vernieuwing;
• Toon je lef en leiderschap; je implementeert veranderingen om de toekomst een stap voor

Jouw afdeling

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Zeker bij Achmea met merken als Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis en FBTO, en circa 12.500 medewerkers in Nederland, zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen.

Wij bieden

Je wordt beloond voor je inzet door middel van:
• Een tweejarig contract en volop doorgroeimogelijkheden binnen Achmea na je Traineeship;
• Een startsalaris van circa € 2.600 euro bruto (met een halfjaarlijkse verhoging);
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioenregeling, ov-jaarkaart, telefoon en laptop om plaats- en tijdonafhankelijk mee te kunnen werken);
• Keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen.

Daarnaast krijg je:
• Een persoonlijke mentor vanuit de top van de organisatie;
• Een coach-on-the-job bij elke opdracht;
• Coaching vanuit de afdeling Management Development;
• Een trainee buddy-systeem;
• Een gezellige community van mede-trainees;
• Een extern coachingsprogramma voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Ruimte om te experimenteren, fouten te maken en te leren;
• Waardering voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid;
• Kansen om het verschil te kunnen maken.

Solliciteren en meer weten?

Onze traineeships starten twee keer per jaar: op 1 september en op 1 maart. Wil je per september 2018 starten als Trainee, dan vragen we je om uiterlijk 14 mei 2018 de TalentPitch af te ronden. Wat houdt de TalentPitch in? De TalentPitch is een online sollicitatie tool, waarin je verschillende stappen doorloopt. Naast het invullen van je gegevens doorloop je meerdere scenario’s, waarbij verschillende opdrachten horen. Vervolgens doe je een persoonlijkheids- en intelligentietest. Als laatste word je gevraagd je CV te uploaden (een motivatiebrief is niet meer nodig!). Tussen deze stappen door krijg je verschillende filmpjes te zien met informatie over Achmea en de inhoud van het Traineeship. Solliciteren? Klik hier om te starten met de Talentpitch (maak geen gebruik van onze sollicitatiebutton). Mochten we naar aanleiding van jouw Talentpitch enthousiast zijn, dan nodigen we je uit voor een matchingsgesprek op onze locatie in Apeldoorn. Tijdens dit gesprek willen wij elkaar beter leren kennen en zijn wij onder andere benieuwd naar jouw motivatie voor Achmea en het Traineeship. Zijn we beiden positief naar aanleiding van het matchingsgesprek? Dan word je uitgenodigd voor de selectiedag op 19 juni. Hier krijg je alle kans om je kwaliteiten te laten zien. Met als eventuele beloning, direct na afloop van de selectiedag, een contract om aan de slag te gaan als trainee bij Achmea! Neem dan contact op met Noor Kok via whatsapp/bellen op 0610882913 of mailen naar noor.kok@achmea.nl Pssst… Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving-en-selectiebureau of andere intermediairs; dit doen we gewoon zelf.

Read the full description and apply

Login or register