Overview

Process Consulting Talent Programme Operations

Function: HR | 36 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Deadline: 15-02-2019

Apply now

Description

Wil jij aan de slag in het hart van de bank waar je als klant en als medewerker altijd een keer mee te maken krijgt?Ben jij in staat om kritisch, maar met een positieve inslag process te optimaliseren? Dan zoeken wij jou! Er liggen veel kansen voor Operations, vooral als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van onze klantprocessen. Voorbeelden hiervan zijn de robots die we nu ontwikkelen om processen te automatiseren. Samen met de business geven we zo invulling aan onze ambitie: klanten zorgeloos laten bankieren. Door te starten in ons Process Consulting Talent Programme zet jij de eerste stap om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen binnen het vakgebied van Operations! 

Je werk

Het Process Consulting Talent Programme is een initiatief vanuit onze business line Innovation&Technology. We geven jou de mogelijkheid om Operations te ontdekken. In een jaar tijd doe je 3 rotaties van 4 maanden. Je roteert op twee afdelingen van Operations. Daarnaast kun je een uitstapje maken naar een van de andere onderdelen namelijk Procurement en Facility Management. Tijdens deze rotaties doe je een opdracht met een consultancy insteek en veelal gericht op verbetertrajecten binnen de afdeling. Een voorbeeld van zo’n opdracht is het verbeteren van de klantcommunicatie op de Nabestaande desk of het digitaliseren van een proces waar nu nog met fysieke documenten wordt gewerkt. Ook krijg je als onderdeel van de drie rotaties de kans (twee keer 2 weken) om geheel naar eigen keuze elders in de bank mee te lopen. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld binnen Retail direct in contact te komen met klanten of binnen het Innovation Centre mee te denken over innovaties die de bank van morgen creëren. Een jaar lang volg je inhoudelijke trainingen en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je doet kennis op over bankieren, agile en scrum werken, procesmanagement én zet je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo volg je workshops op het gebied van Persoonlijk Leiderschap en Consulting skills. Dit doe je in een groep met andere talenten uit het programma. Naast de opdrachten, opleidingen en coaching heb je dus ook een groep om je heen waarmee je kan sparren en een geweldige start van je carrière binnen de bank beleeft!

Waar ben jij goed in? Wat spreekt jou aan? Wij helpen jou met het maken van de juiste keuzes over je rotaties en uiteindelijke uitstroomfunctie. Je kunt bijvoorbeeld uitstromen als New Service Developer, Implementation Specialist of Business Process Consultant.

Je werkomgeving

Operations NL is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Je werkt bij Operations als proces consultant in een dynamische omgeving; met als doel in te spelen op de snel veranderende klantbehoefte door excellente klantprocessen aan te bieden. Inzetten op digitalisering en innovaties samen met de Business Lines is hierin essentieel. Operations NL helpt klanten zorgeloos te laten bankieren door de klant in één keer goed te helpen met ‘state of the art’ verwerking tegen een concurrerende kostenstructuur. In bijzondere gevallen leveren we maatwerk en persoonlijke service, maar alleen zolang dit toegevoegde waarde biedt voor klanten. Iedere dag werken wij aan betere service voor onze klanten. In samenwerking met Retail, Private Banking en Commercial & Corporate Banking realiseren wij onze doelstellingen en maken we ambassadeurs van onze klanten. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit Talent programma zit je zelf achter het stuur!

Read the full description and apply

Login or register