Overview

Process Consulting Talent Programme Facility Management

Function: HR | 36 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Deadline: 15-02-2019

Apply now

Description

Wil jij een bijdrage leveren aan de thema’s digitalisering & innovatie en duurzaamheid & circulariteit? Kom dan werken in een multidisciplinaire werkomgeving bij Facility Management. Heb jij daarnaast een passie voor het werken met data en kun je deze gebruiken om na te denken hoe je van kosten maken naar winst boeken komt? Door te starten in ons Process Consulting Talent Programme zet jij de eerste stap om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen binnen het vakgebied van Facility Management!

Je werk

Het Process Consulting Talent Programme is een initiatief vanuit onze business line Innovation & Technology. We geven jou de mogelijkheid om Facility Management te ontdekken. In een jaar tijd doe je 3 rotaties van 4 maanden. Je roteert op twee afdelingen van Facility Management. Daarnaast kun je een uitstapje maken naar één van de andere onderdelen, namelijk Procurement of Operations. Tijdens deze rotaties doe je een opdracht met een consultancy insteek die veelal gericht is op verbetertrajecten binnen de afdeling. Een voorbeeld van zo’n opdracht is onderzoek doen naar het herinrichten van het restaurant of een tender onderzoek naar het aanbesteden van de Audiovisuele dienst. Ook krijg je als onderdeel van de drie rotaties de kans (twee keer 2 weken) om geheel naar eigen keuze elders in de bank mee te lopen. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld binnen Retail direct in contact te komen met klanten of binnen het Innovation Centre mee te denken over innovaties die de bank van morgen creëren.
Een jaar lang volg je inhoudelijke trainingen en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je doet kennis op over bankieren, agile en scrum werken, procesmanagement én zet je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo volg je workshops op het gebied van persoonlijk leiderschap en consulting skills. Dit doe je in een groep met andere talenten uit het programma. Naast de opdrachten, opleidingen en coaching heb je dus ook een groep om je heen waarmee je kan sparren en een geweldige start van je carrière binnen de bank beleeft!

Waar ben jij goed in? Wat spreekt jou aan? Wij helpen jou met het maken van de juiste keuzes over je rotaties en uiteindelijke uitstroomfunctie. Je kunt bijvoorbeeld uitstromen als Contract Manager, Business Intelligence Analyst of deelnemen in het FM/IT scrumteam.

Je werkomgeving

Facility Management is binnen de bank verantwoordelijk voor alles wat bijdraagt aan het faciliteren van een optimale werkomgeving. Dit alles in nauwe samenwerking met HR en IT. De bank zet vol in op circulariteit, duurzaamheid en digitalisering. Facility Management deelt op dit gebied door de hele bank zijn kennis, en speelt daarin een belangrijke schakel naar de andere business lines van de bank. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit talent programma zit je zelf achter het stuur!

Read the full description and apply

Login or register