Overview

Marketing and Communication Internship CIRCL

Function: 6 months | 36 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Deadline: 20-04-2020

Apply now

Description

In het kort

Heb jij een passie voor circulariteit en duurzaamheid en wil jij meemaken hoe duurzaamheid écht werkt in de praktijk? Ben jij proactief, wil je bijdragen aan een betere maatschappij en steek je graag je handen uit de mouwen? Wij hebben een mooie kans voor jou om je talenten te ontplooien en impact te maken binnen een circulaire scale-up die onderdeel is van een groot bedrijf met duurzame ambities.

Bij Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO, zijn we per direct op zoek naar een meewerk stagiair op minimaal HBO niveau gedurende een periode van minimaal 6 maanden.

Je werk

Je activiteiten omvatten:

  • Up-to-date houden van de website en agenda van Circl; ondersteunen in maken en plaatsen van content op de website en evt social media
  • Ondersteunen met uitnodigen en andere communicatie met community leden, en andere uitnodigees; evt ondersteunen moderatie in een LinkedIn community
  • Ondersteunend onderzoek doen naar thema’s , sprekers, partners; meedenken met programmamakers en initiatief leads
  • Coördineren van samenwerkingen met partners
  • Ondersteunen van de productie van het programma als rechter hand van de programma maker, o.a.: draaiboek helpen samenstellen en bijhouden, presentaties maken en samenvoegen, ontvangen van gasten, overal hostmanship en trouble shooting tijdens een event; uitvoeren en analyseren feedback surveys
  • Overal helpen ontwikkelen van standaarden en procesoptimalisatie in onze groeiende omvang van activiteiten
  • Inwerken van je opvolger (het is een doorlopend stage plek)

Je werkomgeving

Circl is het circulaire platform van ABN AMRO op de Zuidas. Onze missie is te verleiden en te begeleiden richting de circulaire economie en duurzame maatschappij. We zijn een showcase in circulair bouwen, een restaurant & conference center, een open ontmoetingsplaats en “school” voor circulariteit en duurzaamheid.  Sinds onze opening 2 jaar geleden hebben we bijna 200.000 bezoekers mogen ontvangen en we willen dit jaar weer verder groeien in maken van impact.

We ontwikkelen programmareeksen, zoals Energy Transition Thursday en community events zoals de Circular Business Community. We publiceren content en initiëren en ondersteunen duurzaamheidsprojecten zoals True Price. Als stagiair denk je mee over de invulling van onze initiatieven, je ondersteunt in de productie van programma’s, events en communicatie en helpt met opzetten van initiatieven met diverse partners.

We bieden

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? ? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

Daarom moedigen we je bij ABN AMRO aan om jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. We bieden alle ABN AMRO stagiaires een werklaptop, een maandelijkse compensatie (€600 voor MSc studenten en €450 BSc studenten), een persoonlijke ontwikkelingscoach en nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten!  Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken.

Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Read the full description and apply

Login or register