Overview

Junior Beleggingsadviseur - Commercial Talent Programme

Function: Talent Attraction | 36 hours a week

Type: Job

Location: Various

Deadline: 31-08-2019

Apply now

Description

Je start als Junior Beleggingsadviseur bij ABN AMRO Private Banking. Samen met jouw team ben jij hét gezicht van ABN AMRO MeesPierson in de lokale markt. Je focust je op vermogende particulieren waar jij met jouw kennis het verschil kan maken voor de klant.

Als Junior Beleggingspecialist ga jij je begeven in de dynamische wereld van beleggen. Hier ben jij de trusted advisor die klanten mee weet te nemen in de macro economische ontwikkeling, trends en de verschillende producten die ABN AMRO MeesPierson heeft ontwikkeld voor onze klanten. Jij hebt een visie op markt en weet passende diensten aan te bieden die aansluiten bij de behoefte van de klant. Financiële instrumenten, zoals aandelen, obligaties, opties en alternatieve beleggingen zijn bekend terrein voor jou. Jij vindt het belangrijk om klanten mee te nemen in de duurzame transitie die de maatschappij aan het maken is. Middels duurzaam beleggen kan de klant impact maken op een betere wereld voor de komende generaties. Als Retail Beleggingsadviseur doe je vrijwel hetzelfde als de Junior Beleggingspecialist maar dan voor klanten uit het Retail segment die in het beleggingsconcept Beheer zitten – dit houdt in dat de bank zorg draagt voor de beleggingsportefeuille van de klant. Je neemt de klant pro-actief mee in de ontwikkelingen van zijn/haar portefeuille en draagt zorg voor een consistente en reconstrueerbare vastlegging. 

Je bent klantgericht en hebt een drive om te vernieuwen en verbeteren. Je voelt je een ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor zowel commerciële kansen als risico's. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je bent een teamplayer en ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. 

Read the full description and apply

Login or register