Overview

Business Intelligence Ontwikkelaar AAHG

Function: 36 hours a week

Type: Job

Location: Amersfoort

Apply now

Description

Jij bent de Business Intelligence Ontwikkelaar die met uitstekende analytische en technische ETL skills samen met je team tot grote resultaten komt!

Je werk

Je werkt als onderdeel van een Scrumteam met afwisselende doelstellingen die kunnen variëren van grote datamigraties tot dashboard ontwikkeling en big data. Door inzicht te geven in de hypothekendata aan de organisatie helpt het team om belangrijke doelstellingen van ABN AMRO te behalen.De Business Intelligence (BI) ontwikkelaar verzorgt de implementatie van BI oplossingen op een consistente, kwalitatieve en onderhoudbare wijze.
Je specialisme is de transformatie en integratie van complexe en grote datastructuren. Samen met de BI analist ontwerp je de datamodellen volgens Kimball methodiek. Je denkt daarbij niet alleen aan de huidige opdracht maar ook aan goede oplossingen voor een toekomstig duurzaam, flexibel en robuust datawarehouse.Jouw inbreng in het team is als de dunker in een basketbalteam!

Je werkomgeving

De gehele BI afdeling bestaat uit ongeveer 40 medewerkers waarbij de sfeer als bruisend en informeel te kenmerken is.Elk Scrumteam bestaat uit ongeveer 6 BI medewerkers die werken in sprints van twee weken. Elke sprint worden opnieuw de prioriteiten bepaald door de stakeholders. De BI medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van requirements, data-analyse, impact analyse, datamodellering, ETL- en rapportageontwikkeling en testen. Ieder heeft zijn eigen specialisme, maar is wel op meerdere gebieden inzetbaar. De verschillende functies in een Scrumteam zijn BI Teamlead, BI analist en BI ontwikkelaar.Wij zijn een team met unieke mensen vanuit verschillende achtergronden, leeftijden en een goede mix van mannen en vrouwen. De voertaal is Nederlands.

Je profiel

Je bent een echte teamspeler. Je bent gedreven, accuraat, oplossend, analytisch en communicatief sterk. Je houdt van resultaat behalen dat veel waarde toevoegt aan de business processen van ABN AMRO Hypotheken. Je zoekt naar veel afwisseling tussen business en BI. Je kan goed focussen en complexe zaken makkelijk uitleggen.Een aantal belangrijke competenties zijn:
- Kennis van en ervaring met datamanagement taal en tools (SQL, ETL)
 de BI tooling die gebruikt wordt is o.a. Microsoft Visual Studio, SSAS, SSRS, BIML+SSIS, Informatica Powercenter en TFS
- Kennis van architectuur, data warehouse concepten
- Kennis van en ervaring met datamodelleren volgens de Kimball methodiek
- Kennis van en ervaring met BI testen
- Kennis van SCRUM is een pré
- Kennis van OTAP inrichting en DBA kennis is een pré
- Kennis van .Net is een pré
- Kennis van hypotheek business processen en regulatory report processen is een pré
- Goede Nederlandse taalbeheersing

We bieden

Wij bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Een professionele, collegiale werkomgeving met veel uitdaging en ontwikkelmogelijkheden.
  • Naast een marktconform salaris, een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature.Neem voor meer informatie contact op met Antje van Bueren - Klaassen, Hoofd Business Intelligence Specialisten en Ontwikkelaars: antje.klaassen@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je. 

Read the full description and apply

Login or register