Overview

Branding and Communication Florius

Function: 36 hours a week

Type: Internship

Location: Amersfoort

Deadline: 05-07-2020

Apply now

Description

Stagiair Merkcommunicatie Florius

In het kort

Als aanstormend marketeer kom je bij ons een hele interessante stage doen. Je werkt in een periode van 6 maanden actief mee aan het implementeren van de aangescherpte merkpositionering en huisstijl van Florius. Zodat we het Florius merk met nog meer energie en kracht in de markt zetten. Maak werk van je (studie)doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk bij ons. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Bij Florius is het jouw uitdaging om ons merk in de harten en hoofden van onze klanten en intermediairs te krijgen. Je bent nauw betrokken bij de implementatie van de vernieuwde merkstrategie van Florius. Je werkt samen met het team aan de implementatie van de nieuwe huisstijl van Florius in diverse online en offline middelen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, florius.nl, presentatiemateriaal, e-mails, relatiegeschenken, en allerlei andere zaken waarmee we het Florius gevoel uitstralen. Daarnaast help je mee om een tool  te ontwikkelen zodat alle medewerkers en leveranciers toegang hebben tot de juiste versie van de communicatiemiddelen.

Kortom, je bent een echte doener met gevoel voor huisstijl, kleuren, logo’s en externe en interne communicatiemiddelen. Met de je collega’s van het Customer Experience team pak je deze zaken op en help je te realiseren.

Je werkomgeving

Florius is een label van de ABN AMRO Hypotheken Groep en is altijd al een vooruitstrevende hypotheekverstrekker geweest. Florius zet zowel het intermediaire kanaal centraal als onze meer dan 350.000 klanten. Onze missie is om vernieuwende hypotheken te bieden die meebewegen met het leven van de klant. 

Werken bij Florius betekent samen werken in een hecht team van gedreven professionals die trots zijn op het merk en continue zoeken naar mogelijkheden om voorop te blijven lopen in de hypotheekwereld. Werken is belangrijk maar er is ook ruimte voor ontspanning met collega’s door de activiteiten die we naast het werk doen met elkaar.

Florius bedient al meer dan 12,5 jaar Nederlandse klanten en heeft ongeveer EUR 70 miljard aan hypotheken uitstaan. Met een NPS van +14 weten veel van onze klanten ons te waarderen. En dat blijkt uit belangrijke awards die zijn gewonnen door Florius (Gouden Oor Award in 2017 en 2018, de Gouden Spreekbuis in 2017 en de hoogste (5-sterren) rating van Moneyview voor onze productvoorwaarden in 2018 én in 2019. Tegelijkertijd hebben we de ambitie om nog meer klanten en intermediairs ambassadeur van Florius te maken.

Bij Florius werken we Agile en is onze werkomgeving zodanig ingericht dat agile werken maximaal ondersteund wordt. Je maakt deel uit van het Center of Excellence Customer Experience, waarbinnen collega’s werken met expertises op het gebied van marketing, communicatie, online, data of klant/marktonderzoek. En werk je nauw samen met collega's van andere afdelingen. Onze uitvalsbasis is Amersfoort en we zijn goed met het openbaar vervoer bereikbaar.

We bieden

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

Daarom moedigen we je bij Florius aan om jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. We bieden alle stagiaires een werklaptop, een maandelijkse compensatie (€600 voor MSc studenten en €450 BSc studenten), een persoonlijke ontwikkelingscoach en nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten!  Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken. Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling I&T Internship  [: it.internships@nl.abnamo.com] . We maken graag kennis met je!

Locatie: 

Amersfoort, Utrecht, Nederland

Plaatsingsdatum:  23-mei-2020
Requisition ID:  25981

 

 
Solliciteer nu
 

Read the full description and apply

Login or register